Akcija!

RGB Led Traka USB za TV

Original price was: 25,00 KM.Current price is: 16,00 KM.

-36%

USB LED trake su praktične jer se mogu direktno priključiti na USB port radi napajanja, čime se eliminira potreba za posebnim napajanjem ili adapterom za struju.

Često se koriste za dekorativno osvjetljenje monitora, televizorima,konzolama za igru i drugim uređajima s USB priključkom.

Karakteristike proizvoda:

Dužina 5m
Samoljepljivom traka!
Mogućnost promjene boja, načina rada LED trake
Mogućnost sječenja svakih 10 cm.
Možete je spojiti na USB adapter koji se koristi za punjenje mobilnih telefona ili drugih uređaja.

Set sadrži :

1 × LED traka 5m,
1 × daljinski upravljač
1 × USB kabal

Zašto kupiti na BH market-u?

  • Dostava u roku 24-48 sati
  • Mogućnost otvaranja pošiljke

AMBIJENTNA rasvjeta za TV i monitor – LED traka u boji dužine 5m za ambijentalno pozadinsko osvjetljenje monitora ili televizora.

Jednostavno zalijepite LED RGB traku na zadnju stranu TV-a i spojite USB kablom za izvor signala.LED svjetlosna traka pružit će ugodno difuzno osvjetljenje oko zaslona.

RGB LED trake koje se mogu napajati preko USB veze također se mogu koristiti kada se spoje na obični adapter punjač. To znači da, umjesto da traku priključite direktno na USB port računara ili drugog uređaja, možete je spojiti na USB adapter koji se koristi za punjenje mobilnih telefona ili drugih uređaja.

Na taj način, traka će dobiti napajanje putem adaptera i moći će se koristiti za dekorativno osvjetljenje u različitim okruženjima. Važno je samo provjeriti da USB adapter ima odgovarajući izlazni napon i struju za napajanje LED trake kako bi se osiguralo ispravno funkcionisanje i sigurnost.