-14%

3 u 1 električna četka za čišćenje lica

  • 3 u 1 električna četka za čišćenje lica je višenamjenska četka za lice.
  • Materijal: ABS + silikon
  • Vraća meku i glatku kožu.
  • Čisti mrtve stanice kože kako bi otkrila blistavu, mladoliku kožu.
  • Uključena su 4 dodatka: 2 mekane četke, 1 masažer na kotrljanje, 1 mekana spužvica od lateksa.

30,00 KM

Opis

Njegovanje naše kože veoma je važno i mnogo govori o našoj higijeni kao i o stanju cijelog organizma.

Čista i njegovana koža san je svake dame ali nažalost, ubrzan način života donosi nam mnogo loših životnih navika koje utiču na ljepotu i zdravlje naše kože.

Kada je koža veoma masna, na njoj se pojavljuju mitiseri i pore, a to su mjesta na kojima nastaju brojni mikroorganizmi koji nam izazivaju probleme.

Jutarnje čišćenje kože veoma je važno jer osigurava uklanjanje viška sebuma i mrtvih stanica. Važno je i kao priprema za razne vrste šminke koju nanosimo u toku dana.

Večernje čišćenje lica osigurava da se prljavština koja se nakupila tokom dana u potpunosti ukloni s lica, kako bi lice ponovo moglo da diše i da se obnavlja.

3 u 1 električna četka za čišćenje lica idealna je za jutarnje i večernje rutine čišćenja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.