-9%

Automatska mišolovka

  • Višenamjenski proizvod, automatska mišolovka, može se koristiti kao poklopac kante za smeće.

20,00 KM

Opis

Ova moderna mišolovka je dizajnirana da bude human, efikasan i lagan način za rješavanje problema sa glodarima. Ona koristi jednostavan mehanizam sa tri odvojena modula za naduvavanje, što omogućava miševima da se popnu na trap i da se zatim uhvate bez upotrebe otrova ili opasnih mehanizama. Namjena mišolovke je da se koristi unutar kao i vani, što je čini svestranom za postavljanje u različitim prostorima poput šupa, garaža, podruma ili na farmama.

Jednostavno se postavlja uz pomoć kantice koja se ne uključuje u pakovanje, ali se lako može pronaći i koristiti. Mamac se stavlja ispod platforme, nakon čega se mišolovka osigura na vrhu kantice. Postoji opcija da se kantica napuni vodom ili uljem, što mišolovku čini letalnom, ali to nije obavezno.

Benefiti ove mišolovke uključuju njenu jednostavnost za postavljanje, sigurnost za upotrebu u domaćinstvima sa djecom i kućnim ljubimcima, te mogućnost višekratne upotrebe. S obzirom na to da ne koristi otrove, mišolovka je ekološki prihvatljiva i ne ostavlja neugodne mirise. Osim toga, njena efikasnost u hvatanju miševa pomaže u održavanju higijene i sprječavanju širenja bolesti koje mogu prenijeti glodari.

Materijal: ABS

  • Pakovanje uključuje:
  • 1 x Zamka za štakore (bez kante)
  • Size: 30.5×30.5×9.1cm/12x12x3.58, težina: 291g

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.