-17%

Blender čaša

  • Mala i prenosiva blender čaša koja je idealna za trening i putovanja.
  • Skrivena čelična sječiva i dvostruki nož ugrađen u glavnu mašinu sjeckat će vaše voće i povrće vrlo brzo i efikasno.
  • Stavite proizvod na stol ili ga uzmite u ruke dok radite.
  • Vrlo lako se čisti i održava.

25,00 KM

Opis

Ova nevjerovatna blender čaša je zapravo mini prenosivi blender kojeg možete nositi svuda sa sobom.

Opremljena je litijumskom baterijom od 1200mah, te može neprekidno raditi skoro 15 puta od momenta kada je potpuno napunjena.

Kućište ove predivne blender čaše je prozirno, ostatak je otporan na koroziju a i na udarce.

Što se tiče oštrica koje blendiraju, ugrađene su u glavnu jedinicu te blendaju voće i povrće zaista velikom brzinom.

Dakle, pored lijepog i elegantnog izgleda i praktičnog dizajna, također je izuzetno snažna i brzaa a kapacitet ove čaše je 300ml.

Bilo da ste na dužem ili kraćem putovanju, da želite omiljeni smoothie odmah nakon treninga, ili kasnite s doručkom, ova jednostavna blender čaša naći će se tu za vas u svakom momentu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.