-34%

BRUSH HERO četka

  • Brush Hero četka dizajnirana je kao NAJBOLJA četka ikad.
  • Brush Hero čini čuda čišćenja!
  • Ovu četku koristite za čišćenje automobila, kamiona, motocikala, brodova itd.

19,00 KM

Opis

Sigurno ste umorni od dosadnog ribanja teško dostupnih mjesa koristeći sunđere, malene četkice i razne hemikalije, i opet ne bude čisto na kraju.

Ako vam se upravo to dešava, predstavljamo vam BRUSH HERO četku koja je potpuno nova na tržištu i koja je već osvojila srca mnogih.

Radi se o rotirajućoj četki za čišćenje koju pokreće jak mlaz vode.

Veoma lako skida sve vrste masnoće, nataloženu prljavštinu, prašinu itd.

Ono što je također bitno za istaći jeste da jako lako zalazi u teško dostupne uglove, šupljine i mjesta koja biste ručno morali prati satima i osmišljati načine kako da do njih dođete.

Idealna je za čišćenje baštenskog namještaja, oluka, roštilja, prozora, pa čak i kućnih ljubimaca.

Lako ćete ju montirati na vaše baštensko crijevo ili pumpu te pokrenuti rotaciju.

U paketu dobijate tvrđu i mekšu četku za pranje koju možete prilagoditi mjestima koje želite čistiti.

Iskoristite ovu super-olakšicu koja će vam uljepšati i olakšati održavanje čistoće unutar vašeg doma ali i vani.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.