-31%

Čistač sudopera i odvoda 1+1 GRATIS

  • Materijal: alkalno otapalo i surfaktant.
  • Snažni čistač sudopera i odvoda obavlja posao tako što lako otapa masnoću, kosu, papir, šljam od sapuna, ulja i organske tvari.
  • Izrađen od nekorozivne formule koja je sigurna za septičke sustave.
  • Neće naštetiti vašim odvodima, cijevima ili septičkom sustavu.
  • Težina grama: 110G. Veličina paketa: 10cm x 4cm x 4cm (3.93in x 1.57in x 1.57in).

18,00 KM

Opis

Briga o cijevima u domaćinstvu vrlo je važna, a ta briga nužno mora značiti da morate poznavati šta smijete bacati u odvodne cijevi, šta ne smijete bacati nikako, i na šta obavezno morate pripaziti kako ne biste napravili veliki problem.

Ljudi moraju da pripaze na odvode u njihovim kućama te moraju redovno da provjeravaju pritisak vode, popravljaju oštećenja na cijevima i da mjenjaju pokvarene dijelove na mjestima gdje voda curi.

Ono najvažnije što trebamo znati kako ne bi došlo do štete na cijevima i kako ne bismo imali zapušene odvode jeste sljedeće: ne bacajte vlažne maramice u toaletnu šolju, ne odlažite rješavanje problema ukoliko već imate zapušene odvode ili vidite oštećenu i napuknutu cijev, ne koristite opasne hemikalije za otpušavanje koje mogu napraviti velike štete po vaše zdravlje, nikako i nikada ne bacajte masnoće u odvod.

Rješenje koje vam može olakšati već nastali problem i poslužiti kao odlična preventiva jeste naš proizvod, snažni čistač.

Snažni čistač sudopera i odvoda obavlja posao tako što lako otapa masnoću, kosu, papir, talog od sapuna, ulja i organske tvari.

Izrađen od nekorozivne formule koja je sigurna za septičke sisteme.

Neće naštetiti vašim odvodima, cijevima ili septičkom sustavu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.