-13%

Gamebox 4K ULTRA HD

  • Gamebox 4K ULTRA HD – sa 32GB memorijskom karticom, podržava MAME,FC,GBA,GG,MD,N64,PS,NAOMI,NGPC,PSP,CPS1,CPS2,CPS3, ugrađeno 5600 igara.
  • Opremljen nadograđenim S905M čipom, ovaj čip je moćniji od RK3326, sa 8-jezgarnim ARM Cortex-V7 CPU-om, 16-jezgrenim.
  • Mali-450 grafički procesor i podržava 4K 60fps video hard dekodiranje i HDR obradu.
  • HD kompatibilan i AV, izlazni pikseli 1080x720P piksela, mogu se povezati na ekrane, projektore, televizore i drugu opremu, veliki ekran je jasniji.
  • Android model može podržavati Ethernet, wifi
  • Dva modela, sistem igre i android sistem se mogu mijenjati.
  • Podržava jednostavno prebacivanje na više jezika. Podržava 20+ jezika uključujući engleski, kineski, japanski, španski, korejski, ruski, portugalski itd.

100,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Brza dostava u sve gradove BiH!
Cijena dostave je samo 7 KM!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.