-13%

Gamebox 4K ULTRA HD

Specifikacije:

  • Profesionalni igrački čip: Osigurava visoku performansu i odzivnost.
  • 4K rezolucija: Podržava igranje igara u Ultra HD kvalitetu slike.
  • 2.4 GHz bežična tehnologija: Pruža stabilnu i brzu bežičnu konekciju.
  • Velika biblioteka igara: Sadrži širok asortiman klasičnih i modernih igara.
  • Jednostavnost upotrebe: Lako povezivanje i intuitivno korisničko sučelje.
  • Kompaktan dizajn: Idealno za igru kod kuće ili na putovanjima.
  • Bežični kontroleri: Dva ergonomska bežična kontrolera za multiplayer igranje.
  • Kompatibilnost: Radi s najnovijim HD TV-ima i monitorima.
  • Plug and Play: Nema potrebe za kupovinom igara ili dugotrajnim preuzimanjima.
  • Pristupačnost: Visoka vrijednost u odnosu na cijenu s obzirom na ponuđene mogućnosti.

 

100,00 KM

Opis

GAMEBOX 4K Ultra HD Game Stick je konzola nove generacije koja nudi vrhunsku zabavu i retro šarm. Opremljena profesionalnim igračkim čipom, ova konzola garantuje glatko i odzivno iskustvo igre. Povezivanje sa TV-om je pojednostavljeno, omogućavajući korisnicima lako spajanje i početak igre, podržavajući i 4K rezoluciju za kristalno jasnu sliku.

Karakteristike konzole uključuju naprednu 2.4 GHz bežičnu tehnologiju, koja osigurava pouzdanu konekciju bez kašnjenja, što je posebno bitno za igre koje zahtevaju brze reflekse. Uz to, GAMEBOX se odlikuje ogromnom bibliotekom klasičnih igara, nudeći nostalgiju i svježu zabavu za sve uzraste. Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnih arkadnih igara ili modernih avantura, GAMEBOX 4K Ultra HD Game Stick pruža beskrajne sate zabave direktno u vaš dnevni boravak.

Prednosti ovog sistema uključuju jednostavnost upotrebe, kompatibilnost sa najnovijim televizorima i monitorima zahvaljujući 4K podršci, i jednostavan pristup bogatom izboru igara bez potrebe za kupovinom dodatnih diskova ili preuzimanjima. Njegov kompaktan dizajn čini ga idealnim za putovanja, a bežične kontrole omogućavaju lako dijeljenje iskustva sa prijateljima i porodicom. Uz sve to, GAMEBOX je odličan izbor za sve koji traže visokokvalitetnu igračku konzolu koja je istovremeno pristupačna i puna karakteristika.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.