-17%

Jedinstvene Bluetooth slušalice

  • Jedinstvene Bluetooth slušalicejednostavno se koriste i jednostavno se pune.
  • Što se tiče punjenja, samo povežite računar i slušalice USB kabelom.
  • Provjerite ima li vaš računar bluetooth funkciju i uključite bluetooth, zatim pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje slušalica i vidjet ćete kako plavo svjetlo treperi i pripremite se za uparivanje, traženje i uparivanje dok se ne povežu.
  • Koristite svoj računar za pokretanje muzike i uživajte.
  • Uključite bluetooth na mobilnom telefonu, pritisnite tipku za uključivanje/isključivanje slušalica i vidjet ćete da treperi plavo svjetlo i pripremite se za uparivanje, pretraživanje i uparivanje dok se ne povežete.
  • Ako vas netko nazove, trebate samo pritisnuti tipku Prekini/Pauza i možete razgovarati sa svojim prijateljem na telefonu.
  • Kada završite razgovor, samo trebate pritisnuti tipku Prekini/Pauza i možete nastaviti.
  • Kako koristiti MP3 funkciju?
  • Samo umetnite TF karticu, muzika će se reproducirati odmah.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.