-29%

Lampa za glavu

  • Lampa za glavu
  • LED 5000Lm
  • Kućište od aluminijske legure, izdržava visoku temperaturu.
  • Aluminijski reflektor.
  • LED sijalice zaštićene staklom.
  • Napon napona: 3,7 V ~ 4,2 V.
  • Izvor napajanja: 2 x 3.7V 18650 Baterija (uključena).
  • Punjač USB: – Specijalno dizajnirano USB kablo za punjenje LED sijalice.
  • USB kablo može direktno napajati LED prednja svetla mobilnim uređajem, računarom i bilo kojim drugim digitalnim uređajem sa USB priključkom.

25,00 KM

Opis

Izbor baterijske lampe može biti zastrašujući zadatak. Postoji mnogo pitanja koje treba da postavite sebi prije nego što kupite lampu. Šta je lumen? Koja je razlika između ksenonskih sijalica i LED sijalica. Da li su punjive baterije pogodne za vas ili ne? Koliko treba da bude velika lampa? Koliko novca treba potrošiti?

Prva stvar koju treba da uradite je da identifikujete svoje potrebe. Da li želite lampu koja je lijepa za oči, koja moćno izgleda? Za „oko kuće“ kada je potrebno dodatno osvetljenje. Lampa za glavu ako je potrebna za praćenje ranjene životinje? Lampa pod oružjem?

Snažna naglavna svjetiljka pogodna za planinarenje, biciklizam, skijanje, kampiranje, ribarenje, kućne popravke…
Ima 3 jačine svjetlosti. 1/2 uključeno, puna snaga i bljeskavo / Flash mode
Zbog stražnje svjetiljke trkač je sigurno osvijetljen sa svih strana
Otpornost na prašinu, udarce i vodu prema standardu IP44
Nagibna glava omogućuje da se konus svjetiljke okrene do 90 °
Fokusirajte svaku leću zasebno kako biste osvijetlili udaljeni objekt i istodobno osvijetlili područje
Izrađena od kvalitetnih materijala i ergonomski je oblikovana, što osigurava potpunu udobnost pri nošenju
Domet: do 200 m
Napajanje: 2 x LY18650 6800mAh 3.7V punjivih baterija (uključena u ponudu 1 baterija i punjač)

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.