Mingrui sat

Karakteristike: 

  • Elegantan dizajn: Čiste linije i sofisticiran izgled.
  • Minimalistički brojčanik: Jasna čitljivost i jednostavnost.
  • Tanki profil: Odličan za mnoge prilike
  • Precizni mehanizam: Tačnost vremena.
  • Podesiva veličina: Veličina kajša se može podešavati

22,00 KM

Opis

Dizajniran s naglaskom na eleganciju, Mingrui sat se ističe svojim čistim linijama, jednostavnošću i sofisticiranošću. Njegov minimalistički brojčanik i jasan prikaz vremena čine ga lako čitljivim, dok njegov tanki profil pristaje uz  većinu  kombinacija, od formalnih događaja do opuštenih trenutaka.

Bilo da ga nosite na poslu, u gradu ili na putovanju, Mingrui sat će vas pratiti sa stilom i pouzdanošću. Osvježite svoj izgled i istaknite svoj osobni stil s ovim elegantnim satom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.