Mini ultrazvučna mašina za pranje

VISOKO KVALITETNI MATERIJALI: Sklopiva mašina za pranje veša je napravljena od ekološki prihvatljivih materijala. Bezbedan je, netoksičan i bez ukusa. I izdržljiv je. Može izdržati oko 1 kg težine odjeće. Usvojeni dizajn niske buke, bez brige da ometa vaš odmor ili spavanje.
ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE: Ovaj naš proizvod koristi visokofrekventnu vibracijsku kavitaciju za ubrzavanje disperzije tečnosti, koja može očistiti turbinu naprijed i nazad kako bi se postigla svrha čišćenja. Ima snažan usisni čep, tako da nema potrebe za brigom o drmanju. Veoma efikasan u pranju veša.
LAGANO ZA UPOTREBU: Nakon što postavite mašinu za pranje na odgovarajuću kantu sa vodom, dodajte svoj lični veš i željeni deterdžent. Uključite i pritisnite dugme za napajanje na daljinski da biste započeli automatsko kruženje. Pažljivo trljajte kao ruke, bez povrede odeće. Mašina za pranje veša prvo čisti turbinu 2 minuta, nakon čega sledi 1,5 minuta ultrazvučnog vibracionog čišćenja, a zatim vrši čišćenje mehurića 5 minuta, ponavljajući oko 30 minuta.
LAGANE I PRENOSNE: Prečnik-9CM/3,54; Težina-300g, može se nositi u džepu ili torbici. Pogodno za one koji ne mogu da koriste velike mašine, poput putovanja i putovanja. Ova veš mašina može da pere samo donji veš ili lake i sitne predmete, nemojte koristiti za pranje teške odeće kao npr. farmerke, kaputi itd.
UŠTEDA ENERGIJE: Ušteda energije, zaštita okoliša, ušteda vode i struje. Naše prijenosne mašine za pranje veša ne samo da štede trećinu vode, već štede i mnogo energije od mašina za pranje veša.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.