Mini ultrazvučna mašina za pranje.

Specifikacije:

  • Napajanje: USB, ulazni napon 5V DC
  • Izlazni napon: 10V DC
  • Snaga: 10W
  • Materijal: ABS plastika
  • Certifikati: CE i RoHS
  • Funkcije: pametno mijenjanje režima rada, automatsko ciklično pranje, dubinsko čišćenje turbinom i zaštitu kako bi se spriječilo oštećenje zubčanika turbine.
  • Maksimalna težina pranja: 10 kg
  • Portabilnost: Lagana i laka za nošenje

27,00 KM

Opis

 Ultrazvučna turbinska mašina za pranje.

Ova kompaktna i inovativna mašina za pranje koristi ultrazvučne valove i turbinu za čišćenje odjeće, idealna je za male i lagane predmete poput majica, košulja, donjeg rublja i čarapa. Nije namijenjena za tešku odjeću poput traperica.

Tehnički parametri proizvoda uključuju napajanje preko USB-a, ulazni napon od 5V DC, izlazni napon od 10V DC, i izlaznu snagu od 10W. Materijal od kojeg je proizveden je ABS plastika, što ga čini izdržljivim i lakim za nošenje, a proizvod je označen CE i RoHS certifikatima, što ukazuje na usklađenost sa zdravstvenim, sigurnosnim i ekološkim standardima.

Među karakteristikama su koje pružaju pametno mijenjanje režima rada, automatsko ciklično pranje, dubinsko čišćenje turbinom i zaštitu kako bi se spriječilo oštećenje zubčanika turbine i motora ukoliko se oni zapetljaju u odjeću.

Benefiti korištenja ovog proizvoda uključuju njegovu prenosivost i lakoću upotrebe, čime se omogućava pranje odjeće i na putovanjima ili u uslovima gdje tradicionalni veći uređaji za pranje nisu praktični. Ultrazvučno pranje osigurava nježno ali efikasno uklanjanje nečistoća, a s obzirom na njegovu ekonomičnu potrošnju energije, proizvod je i energetski efikasan.

Kako je opisano u uputama, mašina ima integriran radni kvačilo koje štiti turbinu od oštećenja i produžava vijek trajanja uređaja. Proizvod je dizajniran za jednostavnost i sigurnost korištenja, s napomenama da treba izbjegavati kontakt s vodom od strane USB priključka i da ga treba koristiti samo pod nadzorom odraslih osoba.

U uputama za upotrebu detaljno je objašnjen postupak pranja, od odabira programa do početka i završetka pranja, što čini ovaj proizvod jednostavnim za korištenje i pristupačnim za svakodnevnu upotrebu.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.