-13%

Parking senzori

  • Parking senzori napon: DC 12V, 12V
  • Broj modela: infracrveni parking senzor
  • Marka automobila: Univerzalni
  • Nazivni napon: 12DCV
  • Udaljenost odgovora: 0,4m-2,0m
  • Promjer senzora: 19 mm
  • Kut senzora: X, Y, 60 ℃
  • Glasnoća alarma: 65dB

40,00 KM

Opis

I kada ste početnik ali i ako vozite jako dugo godina, parking senzori će vam biti prava olakšica u svakodnevnoj vožnji.

Ovaj najnoviji funkcionalni sistem u automobilskoj tehnologiji je veoma efikasan asistent parkiranja i detekcija objekata koji se nalaze u blizini.

Ovaj sistem ima mogućnost da pomogne vozačima prilikom parkiranja.

Glavni način na koji ovaj sistem pomaže vozačima da to urade je otkrivanjem predmeta koji se možda nalaze tamo kako bi ih vozač izbjegao.

Način rada je prilično jednostavan, kada se vaše vozilo kreće ispod 10 km na sat, sistem pomoći za parkiranje će se aktivirati.

Obavijestit će vas o udaljenosti od vašeg automobila do najbližeg objekta ispred ili iza vas, u zavisnosti da li se krećete unapred ili unazad.

Ako se vaše vozilo bliži objektu, bit ćete upozoreni na to od strane sistema senzora.

Najočigledniji indikator da je nešto u blizini bit će zvuk pištanja.

Što je duža pauza između zvučnih signala, predmet je udaljeniji od vozila.

Što je kraća pauza između zvučnih signala, predmet je bliži vozilu.

U trenutku kada budete bili na 30 cm od objekta, zvučni signali će biti neprekidni.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.