-18%

Pojas za oblikovanje struka

 • Pojas za oblikovanje struka termalno je sredstvo za sagorijevanje masnih naslaga.
 • Izrađen je od visokokvalitetnog neoprenskog materijala koji se zbog svoje fleksibilnosti i elastičnosti često koristi u izradi neodijeli, korzeta i zavoja.
 • Ima učinak saune i pruža mikro-masažu kože.
 • Specifikacija
 • Boja Višebojna
 • Ciljana grupa Unisex
 • Proizvedeno u Kini
 • Tip Pojas za struk
 • Materijal proizvoda Neopren
 • Zatvarač za zatvaranje
 • Lagano udoban, može se nositi ispod odjeće, povećava znojenje tijekom vježbanja, rada ili opuštanja, pomaže smanjiti glomaznu težinu vode u području struka.

18,00 KM

Opis

U današnje vrijeme je veoma teško postići tu ravnotežu zdrave ishrane, treninga i brzog načina života.

Često zbog nedostatka vremena ne stižemo pripremiti zdrav i uravnotežen obrok te posežemo za brzom hranom, grickalicama i slatkim napicima koji nas prividno osvježe i učine manje gladnima, međutim, nakon vrlo malo vremena ponovo smo gladni i žedni.

Također, kako nemamo mnogo slobodnog vremena ili ga nemamo uopšte, ne stižemo odraditi kvalitetan trening, otići na trčanje ili uraditi manje jednostavne vježbice kod kuće.

U zadnje vrijeme na društvenim platformama nam se nude besplatni savjeti za trening kod kuće, što je veoma efikasno rješenje za one koji ne stižu otići do teretane.

Također, takvi stručnjaci nas savjetuju i o kupovini sportske opreme koju možemo koristiti sami, koja je za nas sigurna i koja će nam pomoći.

Većina tih stvari se nudi po veoma povoljnim cijenama, a jedna od najčešćih preporuka kada su u pitanju pomagala za kućne treninge jeste i naš pojas za oblikovanje struka.

Pojas za oblikovanje iz naše ponude je izrađen od neoprenoskog materijala koji je veoma fleksibilan i elastičan, taj materijal možemo susresti na korzetima, zavojima te radnim odijelima.

On oblikuje struk tako što učinkom saune i mikromasaže topi suvišne masne naslage na vašem struku te ujedno jača mišiće stomaka.

Jednostavno ćete ga staviti oko struka, zalijepiti i nakon toga raditi svoje regularne vježbe u svom domu.

Ukoliko ste se odlučiti za brže šetanje ili trčanje, ovaj pojas će imati još bolji učinak jer se prilikom šetnje oslobađa najviše masnih naslaga.

Učinkovito, brzo, zdravo i sigurno.

Obezbjedite svoj pojas na vrijeme.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.