Ring Light lampa

  • Ring Light lampa – lampa koja je oduševila sve one koji se bave influenserskim poslom i sve one kojima je nužno potrebna svjetlost za rad.
  • LED svjetlo za fotografiju – idealno rješenje za istaknuti boje, linije i konture na fotografiji.
  • Za dodatno svjetlo, internetska video emisija ili selfie – bez imalo muke do profesionalnih rezultata.
  • Veličina: 12 inči
  • Dolazi i postolje

35,00 KM

Opis

Ukoliko se bavite fotografijom sigurno i sami već znate koliko je važno imati kvalitetno osvjetljenje koje će vam pomoći prilikom fotografisanja.

Nebitno da li slikate živu il neživu prirodu, da li se ono što fotografišete pomjera, mjenja boje, ili se pak radi o portretima, jako je važno da svjetljenje bude pravo.

Dobar fokus, nisi isticanje boje, kao ni idealna fotografija portreta neće zadovoljiti klijenta ukoliko se na njoj nalaze tragovi nepravilnog i neprilagođenog svjetla.

Također, nepravilno osvjetljena fotografija može imati tzv. žuti efekat koji izaziva velike probleme prilikom uređivanje fotografije.

Kako biste se riješili ovih problema, te kako biste sebi obezbjedili idealno okruženje za kvalitetnu fotografiju, Ring Light lampa idealno je rješenje za vas.

Laka je, prenosiva i prilagodljiva.

Idealno se prilagođava situaciji i predmetu kojeg fotografišete.

Ova Ring Light lampa posjeduje LED svjetlo za fotografiju koje je idealno rješenje za istaknuti boje, linije i konture na fotografiji.

Kako bi lampa bila čvrsta, te kako biste dobili osvjetljenje bez pomjeranja i treperenja, uz lampu dolazi i čvrsti i sigurno postolje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.