-17%

Sinbo električna džezva za kafu

  • Sinbo električna džezva obezbeđuje istovremenu pripremu do 3 šoljice kafe.
  • Snaga: 600W
  • Zaštita od pregrijavanja i prekidač za uključivanje/isključivanje.
  • Ergonomska drška hladna na dodir, nerđajuci čelik i kvalitetna plastika, otporna na toplotu.
  • Možete je upotrebiti i kao obično kuvalo za vodu, zagrejati vodu za čaj ili drugi omiljeni topli napitak
  • Napajanje: 220-240 V ~ 50-60 Hz
  • Dimenzije: 100 x 130mm
  • Jednostavna za rukovanje.

25,00 KM

Opis

Ukoliko ste svaki dan u žurbi, i vaša jutarnja kafa uvijek kasni, te ne stižete uživati u jutru ili u časovima odmora prije i poslije posla, ova električna džezva je idealna za vas.

Na sasvim brz i jednostavan način ćete dobiti i do 3  šoljice kafe.

Dok se spremate za posao, trening ili bilo koju aktivnost koja zahtijeva napuštanje doma, a to ne činite bez kafice, samo uključite električnu džezvu koja će obezbjediti topao omiljeni napitak u svega par minuta.

Uz to, jako je praktična te ju možete nositi na putovanja svuda sa sobom jer stane vrlo lako u svaki kofer, nije velika i nije robusna.

Također i jako lijepo izgleda, te će uljepšati vašu kuhinju ili kancelarijski prostor.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.