-29%

Solarni reflektor

Solarni reflektor: 5,5 V 5W.
Jačina zvuka: 45-70dB..
Specifikacije baterije: 18650-1800mAh.
Raspon osvjetljenja: 15-30 kvadratnih metara.
Udaljenost osjetljivosti: 3-5M (preporučuje se ugradnja visine 2-3 metra od zemlje).
Materijal proizvoda: polisilikon + ABS.

25,00 KM

Opis

Želite li osigurati kvalitetnu i pouzdanu rasvjetu bez potrebe za priključivanjem na mrežno napajanje? Onda je solarni reflektor pravo rješenje za vas!

Solarni reflektor koristi solarne ćelije za pretvaranje sunčeve energije u električnu energiju koja napaja reflektor tokom noći ili u uslovima smanjene vidljivosti.

Bez potrebe za kablovima i električnim priključcima, solarni reflektor predstavlja jednostavno i ekološko rješenje za osvjetljavanje različitih prostora.

Prednosti solarnog reflektora:

  1. Ušteda energije: Solarni reflektor koristi sunčevu energiju za napajanje i ne zahtijeva električni priključak, što znači da neće doprinijeti povećanju vašeg računa za struju.
  2. Jednostavna instalacija: Solarni reflektor se lako instalira i ne zahtijeva posebne vještine ili alate. Jednostavno ga postavite na željeno mjesto i to je to!
  3. Ekološki prihvatljiv: Korištenje solarnog reflektora umjesto tradicionalne rasvjete smanjuje potrošnju energije i doprinosi zaštiti okoliša.
  4. Vodootporan dizajn: Solarni reflektor ima IP65 zaštitu, što znači da je otporan na kišu i vlagu, što ga čini idealnim za korištenje u različitim vremenskim uvjetima.
  5. Povećana sigurnost: Osvjetljenje područja oko vaše kuće, garaže ili dvorišta smanjuje rizik od provale ili drugih neželjenih događaja.

Solarni reflektor je savršen izbor za one koji traže pouzdanu, jednostavnu i ekološki prihvatljivu rasvjetu bez potrebe za mrežnim napajanjem.

S našim solarnim reflektorom, možete uživati u kvalitetnom osvjetljenju i uštedjeti novac na računu za struju.

Ne čekajte više, nabavite svoj solarni reflektor danas i učinite svoj dom sigurnijim i ugodnijim za boravak!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.