-29%

Spiralizator za povrće Super Julietti

  • Pretvorite voće i povrće u ukrasne spirale uz Super Julietti – za svježe salate, tjesteninu s niskim udjelom ugljikohidrata, pržena jela i jela od sirovog povrća!
  • Zahvaljujući iznimno oštrim oštricama možete lako i bez napora rezati sastojke u željeni oblik.
  • Uz Super Julietti vaše pripreme za kuhanje su gotove u trenu!
  • Jednostavno ubacite hranu, uvijte i režete spirale.
  • Bilo cikla, krompir, batat, rotkvice, tikvice ili luk – dajte svojoj hrani novi, poseban oblik.
  • Izrežite velike količine u sekundama: hrana se skuplja izravno u posudu i može se zatvoriti poklopcem za održavanje svježine – za čist rad.
  • Zdrava prehrana i mršavljenje ne moraju biti dosadni!
  • Uz Super Julietti možete jednostavno integrirati zdravu prehranu u svoj svakodnevni život na brz i zabavan način!

25,00 KM

Opis

Povrće i voće često nisu omiljena hrana kako odraslima tako i mališanima.

Odrasli su svjesni da ovu vrstu hrane moraju unositi u svoj organizam ali mališane je uvijek jako teško nagovoriti da pojedu bilo koju zdravu namirnicu.

Kako bi bila primamljiva i odraslima i mališanima, ovakvu vrstu hrane je potrebno uljepšati, dekorisati i učiniti zanimljivom – posebno ako se radi o svježem voću i svježem povrću i salatama.

Ovaj predivni i jako praktičan spiralizator će uljepšati izgled povrća i voća za razne salate i učinit će obrok veoma primamljivim i zanimljivim.

Super Julietti je spravica kojoj će se najviše obradovati oni kojima je zdrava hrana omiljena i još više će uživati u njoj.

Mališanima će, s druge strane, biti jako zanimljivo jesti spirale crvene ili zelene boje, začinjene, ukusne i sočne.

Iskoristite ovu posebnu ponudu i obezbjedite vašoj porodici zdrave, ukusne i zanimljive obroke.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.