-18%

Steznik za nožni prst

  • Ovaj steznik za nožni prst odgovara većini stopala i može se koristiti bez obzira na to je li stopalo desno ili lijevo.
  • Mekan je i vrlo podnošljiv za razliku od većine korektora.
  • Preporuča se svakodnevna uporaba.
  • Treba ga nositi uz otvorene cipele, japanke ili dok spavate.
  • NE sa zatvorenom cipelom.

18,00 KM

Opis

Čukljevi su koštana deformacija koja se stvara na području stopala, na zglobu na početku nožnog palca.

Zglob na tom dijelu postaje proširen i najčešći je deformitet na koji nailazimo na području stopala, odnosno njegovog prednjeg djela.

Radi se o iskrivljenju palca stopala u stranu i stvaranju bolne koštane izbočine na unutarnjoj strani korijena palca.

Čukljevi se znatno češće javljaju kod žena zbog nošenja peta i uske obuće.

Mnogobrojni su uzročnici ove neugodne pojave koja vam može onemogućiti slobodno i neometano kretanje.

Također, iako je neugodan problem, rješiv je uz malo upornosti i odricanja od nezdravih navika.

Jedan od rješenja koji se pokazao veoma učinkovitim jeste i steznik za nožni prst.

Koji se vremenom vraća položaj prsta u normalan oblik.

Također, preporučuje se da ga nosite tokom cijelog svog slobodnog vremena unutar vašeg doma, kancelarije i prilikom odmaranja u udobnosti vašeg doba, kako bi se što prije oslobodili dosadnih i bolnih čukljeva.

Ovaj steznik je izuzetno dobro rješenje ukoliko je pojava vašeg čuklja još na samom početku kako biste suzbili problem odmah prilikom nastajanja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.