Super sjecko 14 u 1

Karakteristike:

  • Oštrina: Brzo i precizno sjeckanje.
  • Višenamjenskost: Različiti dodaci.
  • Jednostavnost: Lako korištenje.
  • Efikasnost: Ubrzava pripremu.
  • Praktičnost: Za sve potrebe.
  • Inovativnost: Novi način sjeckanja.
  • Kompaktnost: Štedi prostor u kuhinji.

29,00 KM

Opis

Upoznajte Super Sjeckalicu 14 u 1, inovaciju dizajniranu da učini vašu kuhinjsku rutinu lakšom i bržom. Sa svojim oštrim noževima i višenamjenskim mogućnostima, ova sjeckalica je idelan partner za svakodnevnu pripremu obroka.

Oštri Noževi: Noževi ove sjeckalice su izuzetno oštri, omogućavajući vam brzo i precizno sjeckanje različitih vrsta povrća i voća. Bilo da je riječ o krumpiru, mrkvi, luku ili jabukama, ova sjeckalica će obaviti posao bez napora.

Višenamjenski Poklopac: Multi-funkcionalni poklopac omogućava vam da koristite sjeckalicu na više načina. Možete koristiti različite dodatke kako biste sjeckali, režali, ribali ili usitnjavali sastojke prema vašim potrebama, čineći ovu sjeckalicu idealnom za pripremu različitih jela.

Jednostavno Korištenje: Naša sjeckalica je jednostavna za korištenje. Jednostavno postavite povrće ili voće koje želite sjeckati, pritisnite poklopac i sjeckalica će obaviti ostatak posla za vas. Brzo, jednostavno i učinkovito!

Ne gubite više vremena na ručno sjeckanje povrća i voća. Nabavite našu Super Sjeckalicu za Povrće i Voće 14 u 1 i uživajte u brzom i jednostavnom pripremanju obroka u svojoj kuhinji!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.