-29%

Univerzalni auto organizator 1+1 GRATIS

Predstavljamo vam proizvod za održavanje organizacije u vašem automobilu -Univerzalni Organizator za Auto!
Ovaj organizator se jednostavno kači na sjedalo i idealan je za sve vrste vozila.

Ključne Karakteristike:

Dimenzije: Visina 55 cm x Širina 39,5 cm
Boja: Elegantna crna
Džepovi: 7 različitih velikih džepova za sve vaše potrebe
Jednostavno Postavljanje: Zakačite na stražnju stranu sjedala

S našim organizatorom, iskoristite prostor vašeg vozila. Idealno za spremanje putnih potrepština, igračaka, bočica, knjiga i mnogo više. Održite svoje stvari organizirano i lako dostupno tijekom vožnje.

Posebna Ponuda: Dobivate dva organizatora po navedenoj cijeni.

25,00 KM

Opis

Ovaj praktični organizator je dizajniran kako bi vam pružio dodatni prostor za odlaganje i organizaciju u vašem vozilu.

 

 

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.