-29%

Univerzalni auto organizator 1+1 GRATIS

Upoznajte naš univerzalni organizator za auto koji se jednostavno kači na sjedalo, s dimenzijama 55 x 39,5 cm.
Iznimna pogodnost je da dobivate 2 organizatora po navednoj cijeni!

Praktičan organizator za sjedalo sadrži 7 različitih velikih džepova.

  • Dimenzije: visina 55 cm x širina 39,5 cm
  • Boja: Crna
  • Različite veličine džepova
  • Organizirajte svoj automobil na praktičan način s našim univerzalnim organizatorom za auto.Iskoristite ovu posebnu ponudu i osigurajte si više prostora za odlaganje po povoljnoj cijeni.

25,00 KM

Opis

Ovaj praktični organizator je dizajniran kako bi vam pružio dodatni prostor za odlaganje i organizaciju u vašem vozilu.

Možete ga jednostavno pričvrstiti na stražnju stranu sjedala, pružajući vam više prostora za spremanje putnih potrepština, igračaka, bočica za piće, knjiga i ostalih sitnica koje vam mogu zatrebati tijekom vožnje.

  • Organizator je pogodan za svako auto.
  • Jednostavno se zakači na sjedalo.

 

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.