-20%

Usisivač za auto sa kanisterom za suho i mokro čišćenje

Usisivač za auto s kanisterom za suho i mokro čišćenje je uređaj namijenjen čišćenju unutrašnjosti automobila. Ovaj usisivač ima sposobnost usisavanja suhe i mokre prljavštine te je opremljen posebnim spremnikom, poznatim kao kanister, koji može zadržati tekućinu koja se usisava.

  • Napajanje iz upaljača vozila
  • Opremljen sa 3 nastavka
  • 98 cm fleksibilnog crijeva kako bi se dostigla teško pristupačna mjesta
  • Nastavak za tepih za čišćenje enterijera i patosnica

40,00 KM

Opis

Usisivač za auto sa kanisterom za suvo i mokro čišćenje

Napajanje iz upaljača vozila

Opremljen sa 3 nastavka

98 cm fleksibilnog creva kako bi se dostigla teško pristupačna mesta

Nastavak za tepih za čišćenje enterijera i patosnica

 

 

12V priključak za upaljač sa 2m kablom

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.