Vertikalni sat sa vazom na pozadini

Karakteristike:

  • Elegantan dizajn koji spaja klasičnu ljepotu s funkcionalnošću.
  • Impresivne dimenzije od 59 cm u visinu i 29 cm u širinu, čineći ga uočljivim dodatkom na zidu.
  • Izuzetan ukrasni detalj u obliku vaze sa prekrasnim cvijećem, koji pruža osjećaj elegancije i sofisticiranosti.
  • Kazaljke i brojčanik dizajnirani za jasnu čitljivost, integrirajući funkcionalnost s estetskim elementima.
  • Idealan za smještaj u dnevnom boravku, hodniku ili radnoj sobi, unoseći svježinu i eleganciju u svaki prostor.

37,00 KM

Opis

Ovaj impozantan vertikalni sat ističe se svojim velikim dimenzijama visina 59cm i širina 29cm, osiguravajući da bude primjetan čak i iz daljine, čineći ga istaknutim dijelom svake prostorije.

Okvir sata izrađen je od metala, dok se na pozadini sata ističe dekorativna slika vazne sa cvijećem što obogaćuje dodatno prostor. Kazaljke i brojčanik sata dizajnirani su s ciljem jasne čitljivosti, kombinirajući funkcionalnost sa stilskim elementima koji se odlično uklapaju u ukupni dizajn.

Sa svojim modernim dizajnom i praktičnošću, ovaj horizontalni sat s vazom nije samo komad dekoracije, već i koristan dodatak vašem domu. Pogodan je za svaku prostoriju – od dnevnog boravka do ureda, hodnika ili spavaće sobe.

Otkrijte ljepotu i funkcionalnost s  vertikalnim satom ,  dodajte dozu stila i elegancije u svoj prostor.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.