WiFi Smart kamera

  • WiFi Smart kamera je nezamjenjiv uređaj za sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora.
  • Ovaj uređaj omogućuje vam da u stvarnom vremenu pratite događaje u prostoru u kojem se nalazi kamera, bilo da ste u blizini ili na drugom kraju svijeta.
  • Zahvaljujući povezivanju s WiFi mrežom, možete nadzirati svoj dom ili poslovni prostor putem pametnog telefona ili računala.
  • WiFi Smart kamera također ima razne značajke, poput detekcije pokreta i noćnog načina rada, što vam omogućuje da ostanete informirani o događajima u prostoru, čak i kada niste tamo.
  • Također je korisna za nadzor djece, kućnih ljubimaca ili starijih osoba kojima je potrebna dodatna briga.
  • WiFi Smart kamera je izrađena od visokokvalitetnih materijala, tako da možete biti sigurni u njezinu trajnost i učinkovitost.
  • Instalirajte ovaj uređaj i osigurajte si miran san, znajući da je vaš dom ili poslovni prostor siguran i zaštićen.

75,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.