-13%

Zagrijavajući pojas za stomak

35,00 KM

  • Višenamjenski ultra-tanki pojas: za matericu, želudac, bolove u stomaku a pomaže i prilikom procesa mršavljenja.

Opis

Zagrijavajući pojas donjeg dijela leđa i stomaka, s unutarnjom grijaćom pločicom, s vanjskim napajanjem.

Infracrveni grijaći pojas podržava cirkulaciju krvi u vašem tijelu.

Umirite i poduprite umorno tijelo našim infracrvenim grijaćim pojasom koji zateže, masira i zagrijava donji dio leđa i struk.

Koristite pojas za grijanje u uredu, domu ili teretani, a da nitko to ne primijeti.

Napravljen je tako da bude tanak i lagan. Pojas dobro stoji ispod odjeće, a da nitko ne otkriva da ga nosite.

Grijaća ploča je izrađena od žice od karbonskih vlakana koja emitira infracrveno zračenje (FIR) kada se zagrijava. Toplina prodire kroz kožu i duboko u tijelo gdje se nalaze krvne kapilare i neuronski terminali.

Grijano područje širi kapilare koje stimuliraju povećani protok krvi, regeneraciju, cirkulaciju i oksigenaciju. Radi ublažavanja bolova i ukočenosti u zglobovima.

Ovaj grijaći pojas je lagan i prenosiv , tako da je odličan za planinarenje, sport ili samo za jedan dan u tjednu. Napaja ga vanjski Powerbank punjač ili adapter , možete ga nositi sa sobom gdje god idete.

Ako koristite Powerbank kao izvor napajanja, pojas grijača ima ugrađeni džep za umetanje powerbank i možete se slobodno kretati bilo gdje, bez kabela.

A zagrijavajući pojas je jedinstveni pratilac za hladne zimske dane kada udobno sjedimo u stolcu ispred televizora, pijući topli čaj dok osjećamo toplinu infracrvenog grijaćeg pojasa.