-25%

Zaštita od sunca za auto

  • Zaštita od sunca za auto sastoji se od srebrne tkanine (okrenut prema suncu) i crnog dijela koji je okrenut prema unutrašnjosti putničkog prostora.
  • Dobro rješenje za zaštitu od sunčevih zraka, a time i za zaštitu unutrašnjosti vašeg automobila od svjetlosti i topline koje iz njih proizlaze.
  • Lako se skladišti i zauzima vrlo malo prostora.
  • Štitnik za sunce izgleda vrlo izdržljiv i također je iznenađujuće elegantan.

15,00 KM

Opis

Sa dolaskom ljeta dolaze nam i jako topli dani u kojima nam mnogo toga nije od pomoći da se rashladimo.

Onako kako nama užasno smeta užaren dan, isto tako smeta i našem limenom ljubimcu i čini mu štetu.

Usijani automobili tokom cijelog dana budu na užarenom suncu i asfaltu dok smo na poslu i jako je teško funkcionirati kada poželimo u auto ući i krenuti doma.

Ni klima u autu nije od velike pomoći, naročito toplom volanu koji se ne može držati u rukama a opasne UV zrake jako štete našem autu te ostavljaju štetna isparavanja i za nas i naše zdravlje.

Stoga limenog ljubimca trebate zaštititi od sunca.

Automobil trebate zaštititi od spoljnih uticaja topline da biste smanjili temperaturu u kabini i zaštitili automobil od štetnih uticaja UV zraka koje mogu prouzrokovati čak i pucanje bezbojnog sloja na autu.

Sunčeva svjetlost jako može oštetiti sve gumene i plastične dijelove na vozilu.

U ekstremnim slučajevima može doći do toga da se električna instalacija kontakt brave rastopi na suncu.

Ukoliko tokom ljeta nemate garažu za ostaviti svoj automobil a i hlad vam je teško pronaći, ova zaštita je idealna za vas.

Pomoći će vam da zaštitite unutarnji dio vašeg auta, kada uđete volan neće biti užaren, bar malo će ublažiti toplotni udar kada se otvore vrata od auta.

Vrlo lako se postavlja i lagan je za pakiranje i svakodnevnu upotrebu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.