...

Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

3D samoljepljive tapete i način upotrebe

Ukoliko želite razbiti monotoniju u vašem domu bez upotrebe boja i rizika od neuspjeha, 3D samoljepljive tapete idealno su rješenje za vas. Ukoliko se odlučite za 3D tapetu, jedino što vam je tada potrebno jeste želja i volja da odaberete odgovarajući uzorak.

Kada je u pitanju izbor samoljepljivih tapeta, možete ih pronaći u raznim uzorcima kao što su pločice, drvo, kamen i ostali materijali. Ovakvim tapetama osvježit ćete cijeli dom od kuhinjskih elemenata do staklenih površina, dijelova namještaja i glatkih zidova.

3d samoljepljive tapete

Samoljepljive tapete dobro skrivaju i sitne nedostatke na drvenim površinama i ostalim površinama na namještaju.

Jednostavno postavljanje

Tradicionalne tapete se postavljaju tako što se prvo navlaži zid kako bi se mogli načiniti sljedeći koraci. Kada su u pitanju samoljepljive tapete, kao što im samo ime kaže, postavljaju se jednostavnije. Dovoljno je samo odlijepiti zaštitnu foliju sa njih te ih zalijepiti na odabranu površinu. Bez vode, neugodnog ljepila i bez dodatnog haosa uredit ćete prostor vrlo lako. Kada ih poželite skinuti i promjeniti, dovoljno je da samo lagano povučete sa zidova, i ponovo ćete dobiti čist i slobodan zid za uređenje.

3D tapete praktične su za one koji redovito mjenjaju izgled enterijera

Ukoliko volite često mjenjati izgled enterijera, ove samoljepljive tapete su idealne. Njima možete urediti cijeli zid ili naglasiti samo jedan dio. Također, od vintage preko retro i rustikalnih stilova do onih s natpisima i citatima, vrlo brzo ćete promjeniti kompletan izgled vašeg doma u samo par koraka. Na vama je da odaberete onaj dizajn koji će se najbolje uklopiti u vaše idealno uređenje. 

Odabir tapeta iz naše ponude

Posjetite naš web shop OVDJE i odaberite neke od proizvoda i za svoj dom.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.