Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

10 Najkvalitetnijih proizvoda za vaše mališane iz ponude BH Marketa

Kupovina igračaka za vaše mališane može biti izazovno, pogotovo ako želite kupiti proizvode koji su sigurni, kvalitetni i potiču razvoj vašeg djeteta. BH Market nudi širok izbor igračaka za djecu svih dobnih skupina. U ovom blogu predstavit ćemo vam 10 najkvalitetnijih proizvoda za vaše mališane iz ponude BH Marketa.

Drvena slagalica s likovima životinja

Drvena slagalica s likovima životinja odlična je igračka za djecu koja pomaže u razvoju motoričkih sposobnosti, rješavanju problema i prepoznavanju oblika i boja. Izrađena je od visokokvalitetnog drveta i obojena netoksičnim bojama.

Legići u kanticama

Legići u kanticama popularna su igračka za djecu koja omogućava razvijanje kreativnosti i mašte. Kanticu možete koristiti kao kutiju za pohranu legića, što je izvrsno rješenje za spremanje igračaka.

Drveni vlak s tračnicama

Drveni vlak s tračnicama jedna je od najpopularnijih igračaka za djecu. Ova igračka pruža ne samo zabavu, nego i razvija motoričke sposobnosti i koordinaciju oko-ruka. Izrađen je od kvalitetnog drveta i obojen netoksičnim bojama.

za vaše mališane

Puzzle sa slovima i brojevima

Puzzle sa slovima i brojevima odlična su igračka za učenje za djecu koja tek počinju učiti slova i brojeve. Ova igračka pomaže u razvijanju sposobnosti prepoznavanja slova i brojeva, ali i pomaže u razvoju motoričkih sposobnosti.

Kockice za slaganje

Kockice za slaganje su klasična igračka za djecu koja se igraju s njima već generacijama. Ove igračke pomažu u razvijanju kreativnosti, motoričkih sposobnosti i rješavanju problema.

Kreativni set za slikanje

Kreativni set za slikanje odlična je igračka za djecu koja žele razvijati svoju kreativnost. Ovaj set uključuje boje, kistove, papir i ostale materijale za slikanje.

Puzzle s likovima Disney junaka

Puzzle s likovima Disney junaka izvrsna su igračka za djecu koja vole Disney filmove

Ove puzzle pomažu u razvijanju sposobnosti prepoznavanja oblika i boja, ali i razvijaju motoričke sposobnosti i sposobnost rješavanja problema.

Set kocki za gradnju

Set kocki za gradnju omogućava djeci da stvaraju svoje gradove i zgrade. Ova igračka potiče razvoj kreativnosti i mašte, ali i razvija motoričke sposobnosti i sposobnost rješavanja problema.

za vaše mališane

Kockice za spajanje

Kockice za spajanje su izvrsna igračka za djecu koja pomažu u razvijanju motoričkih sposobnosti, koordinacije oka-ruka i sposobnosti rješavanja problema. Ove igračke dolaze u različitim bojama i oblicima, što potiče kreativnost i maštu.

Kreativni set za izradu nakita

Kreativni set za izradu nakita odlična je igračka za djecu koja žele razvijati svoju kreativnost. Ovaj set uključuje perlice, niti i ostale materijale za izradu nakita.

BH Market nudi širok izbor kvalitetnih igračaka za djecu svih dobnih skupina. Ove igračke ne samo da pružaju zabavu, nego i pomažu u razvoju motoričkih sposobnosti, koordinacije oka-ruka i sposobnosti rješavanja problema. Sigurnost djece je uvijek na prvom mjestu, stoga su svi proizvodi koji se nude na BH Marketu izrađeni od visokokvalitetnih i netoksičnih materijala. Odaberite jednu od ovih igračaka za vaše mališane i pomozite im u njihovom razvoju i zabavi.