You are currently viewing Gdje postaviti nadzorne kamere?

Gdje postaviti nadzorne kamere?

Želite pojačati sigurnosne mjere za svoj dom i pitate se gdje postaviti nadzorne kamere? Nikada ne možemo predvidjeti da li će naš dom biti meta provalnicima niti s koje strane našeg doma će htjeti ući ali preventivne mjere su uvijek potrebne. Kada je u pitanju sigurnost, nadzorne kamere su odlično rješenje koje nam u krajnjem slučaju ostavlja video dokaz svega što se zbilo, ukoliko do problema dođe.

Međutim, postavljanje kamere na uobičajena mjesta nije dovoljno – pravo mjesto i položaj kamere u kojem se može kretati i snimati je od ključne važnosti. U sledećim redovima vam navodimo par idealnih opcija.

Čemu služe sigurnosne kamere, pogledajte OVDJE.

Gdje postaviti nadzorne kamere

Postavite kameru na stubište

Kada potražuju alternativu za mjesto ulaska, neki napasnici obično koriste stubište kako bi mogli provaliti neprimjetno. Iz tog razloga je stubište idealno rješenje za postavljanje kamere.

Prizemlje

Ukoliko imate prozore u prizemlju, to će biti idealno mjesto za provalnike kako bi mogli neprimjetno ući u vaš dom. Obično su ovi prozori nezaštićeni te ih to čini idealnom prilikom za provalnike. Posebno ljeti, kada su prozori u prizemlju obično otvoreni. Postavljanje kamere iznutra odlična je preventiva za hvatanje provalnika.

Ulazna vrata vašeg doma

Naravno, većina sigurnosne kamere postavlja na ulazna vrata. Iako je to suviše očito, ne treba izbjegavati. Razlog tome je ukoliko provalnik vidi kameru, znat će da ste zaštićeni i uplašit će se. Sama prisutnost kamere dovoljna je kako bi se provalnici uplašili i dodatno razmislili o ulasku.

Zadnja vrata

Kada vam žele naštetiti i provaliti u vaš dom, provalnici obično bivaju tihi i trude se biti neprimjetni. Tako će tražiti i dio kuće na koji svi rijetko obraćaju pažnju. Zadnja vrata su idealna za to, naročito tokom noći. Instaliranjem video kamere na zadnja vrata napravit ćete odličan korak kada je u pitanju zaštita vaše imovine.

Dvorište i garaža

Postavljanje kamere visoko u dvorištu i garaži osigurava pregled na kompletno dvorište, te vas može upozoriti na opasnost koja se približava i koja vas možda vreba.

INQMEGA WIFI kamera

INQMEGA PTZ kamera omogućava vam da se približite svom cilju i promatrate svaki kutak vašeg doma.

Ova kamera ima alarm za detekciju pokreta putem telefonske aplikacije.

Videozapis detekcije pokreta je pohranjen na SD karticu.

Ugrađeni mikrofon i zvučnik u IP kameru omogućava vam da razgovarate ili da se obratite posjetiteljima.

Ovu vrstu kamere možete naručiti OVDJE.

WiFi panorama kamera

  • WiFi panorama kamera 2G/3G/4G i wifi (5G ne podržava).
  • Daljinsko 24-satno snimanje u realnom vremenu na mikro SD kartici (do 128 GB, SD KARTICA nije uključena), najstariji video će se automatski izbrisati, a posljednji će se snimiti kada se SD kartica napuni.
  • Kad god: detekcija pokreta, značajke automatskog pritiskanja i funkcija reprodukcije upozorenja.

Ovu kameru možete naručiti OVDJE.

Kompletnu ponudu svih naših proizvoda možete pogledati OVDJE.