...

Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Izgubite kilograme u samo par koraka

Svi se veselimo toplim ljetnim danima, zar ne? Izgubite kilograme u samo par koraka i pripremite tijelo za ljetnu odjeću u vrlo kratkom roku. Višak kilograma i gomilanje hrane i masti tokom zime je nekada veoma teško potrošiti. U nastavku vam pišemo par savjeta kako da se brzo riješite viška masti i masnih naslaga.

Namirnice bogate vodom

Voće i povrće veoma je bogato vodom. Naprimjer jagode, dinje, lubenice, brokulice, krastavci, mrkve, paradajz itd. Ovakve namirnice sadrže u sebi i do 95% vode. Također su bogate i vlaknima a vlakna regulišu probavu i pozitivno utiču na metabolizam. Vlakna štite od kardiovaskularnih oboljenja, snižavaju glukozu u krvi, uspješno snižavaju holesterol i mogu umanjiti opasnost od pojave karcinoma.

Izgubite kilograme u samo par koraka

Dnevni unos kalorija

Ako želite poboljšati zdravlje uz gubitak kilograma te se nastaviti držati pravilne ishrane i nakon postignutog cilja, potrebno je da balansirate. Unosite hranu bogatu vodom, proteinima, vlaknima i zdravim ugljikohidratima ali je jako bitno da smanjite kalorijski unos. Manje porcije ne znače i manji broj kalorija. Morate jasno znati šta sadrži vaš obrok i koliko možete pojesti. Salata s tunjevinom i povrćem je idealan obrok za svako doba dana, pa čak i za večeru. Kada ste gladni pomoći će vam šaka orašastih plodova, cijeđeni sok, smoothie i sl. Želite li postići vidljive rezultate u kraćem roku, pripazite da dnevni kalorijski unos ne prelazi 1.300 kcal.

Vježbajte!

Bez fizičke aktivnosti, znojenja i rada na tijelu, nema vidljivih rezultata. Redovita šetnja, bavljenje nekim sportom, aktivacija mišića ili jednostavne vježbice kod kuće ubrzat će proces gubljenja kilograma i dodatno doprinijeti zdravlju vašeg tijela.

Uz naše proizvode smršavite brže i sigurnije

Izgubite kilograme u samo par koraka uz naše proizvode koji vam garantiraju uspjeh ukoliko ih pravilno koristite.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.