Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Kako urediti dom samoljepljivim 3D tapetama?

Urediti dom samoljepljivim tapetama novi je trend i sve više je zastupljeno u domovima. Možete ih pronaći u raznim veličinama, dizajnima i oblicima i možete ih lijepiti na sve drvene elemente u vašem domu a ne samo na zidove. Veoma su praktične i popularne kako u svijetu tako i kod nas, veoma dugo traju ali ih brzo možete i zamjeniti.

Lagano postavljanje tapeta

Kada su u pitanju samoljepljive 3D tapete, ono što ih najviše krasi i čini najpraktičnijim rješenjem jeste veoma lagano postavljanje. Za razliku od običnih tapeta kada trebate prvo pripremiti zid, kod 3D tapeta je to nešto malo drugačije. Sve što trebate uraditi jeste odabrati mjesto gdje želite postaviti tapetu. Sljedeći korak je skidanje zaštitne folije. Nakon toga tapetu vrlo jednostavno zalijepite na površinu koju ste odlučiti preurediti. Bez vode, ljepila, dodatnih alata, na veoma praktičan način ćete imati moderan dom. Ukoliko stalno mjenjate izgled enterijera, ova praktičnost pri postavljanju i skidanju će vam olakšati posao.

urediti dom

Povoljna cijena

Kada je u pitanju uređenje doma, tapete su najisplativije rješenje od bilo kojeg drugog načina mjenjanja izgleda zidova i namještaja. Uz to, ne morate plaćati majstore za farbanje zidova, niti ćete morati čistiti nered i gubiti dragocjene dane.

Tapete na namještaju

Kada želite obnoviti stari namještaj i dati mu novi izgled i sjaj, ili ukoliko je jedan dio namještaja oštećen, tapete su idealno rješenje. Ovakva vrsta obnove namještaja je veoma praktična i povoljna, a dobit ćete potpuno novi izgled doma. Najjednostavnije su samoljepljive folije, jednostavno pripazite na kvalitetu odabrane tapete i to je sve.

urediti dom

Tapeta u ulozi slike

Ukrasne lajsne u enterijeru su ponovo u trendu a postale su i motiv jedne sasvim nove ideje. Naime, ukoliko odaberete zanimljiv i moderan izgled tapete te ju stavite u okvir lajsni, dobit ćete foto tapetu koja će vašem domu donijeti potpuno novu dimenziju luksuza.

Tapete unutar polica

Ukoliko imate kućnu biblioteku s policama i vremenom je postala monotonog izgleda, tapete su odlično osvježenje. Ukoliko želite dodati novi izgled vašim policama, osvježiti ih i potpuno ih preurediti, dovoljno je da odaberete odgovarajuću tapetu i da je zalijepite na unutrašnjost zida ili drveta od polica. Ovu ideju također možete iskoristiti i kada su u pitanju ormari, plakari, kuhinje i slično.

Tapete i folije iz naše ponude

Posjetite naš web shop OVDJE te potražite još zanimljivosti za vaš dom.