Električna četka za čišćenje

  • LAGANO ČIŠĆENJE: 5-u-1 multifunkcionalna bežična prijenosna električna četka za čišćenje može se rotirati za 360° radi čišćenja.
  • Dubinski čisti tvrdokorne mrlje i uglove.
  • Ova električna centrifuga za pranje može se puniti, a alat za čišćenje ima 5 zamjenskih glava za četkice.
  • Čišćenje u domaćinstvu, čišćenje bez napora.
  • Brzo punjenje i dug vijek trajanja baterije.
  • Četka za čišćenje je opremljena litijumskom baterijom od 800mAh, punjenjem preko USB interfejsa, super kapacitetom za skladištenje energije.
  • S lakoćom se nosi sa raznim poslovima čišćenja.
  • Glava četke je dizajnirana s kopčom: može se objesiti na zid radi lakšeg skladištenja.
  • Kuhinjska električna četka je pogodna za čišćenje kuhinje, kade, poda, pločica, sudopera, automobila itd.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.