-18%

Flawless Dermaplane Glow britva za lice

  • Flawless Dermaplane Glow britva za lice, osvijetljeni piling za lice i odstranjivač dlačica.
  • Ovaj uređaj omogućava vam da izvedete dermaplaning dostojan kozmetičkog salona u udobnosti vlastitog doma.
  • Osim toga, cijeli ovaj set savršeno je siguran za kožu i dizajniran na način da nije nadražena, osjetljiva i bez ikakvih ureza i posjekotina.
  • Osim toga, ima ugrađeno LED svjetlo tako da možete vidjeti i najsitnije detalje svoje kože i ništa vam ne promakne!
  • Da bi ovo svjetlo radilo u potpunosti, ovaj uređaj radi samo uz pomoć AAA baterije, tako da je potpuno prenosiv.

18,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.