Organizer za auto

Karakteristike:

  • Praktičan dizajn: Tri prostrane pregrade za organizaciju predmeta
  • Izdržljiv materijal: Izrađen od jakog polikanvasa
  • Dodatni prostor: Mrežasta džep na vanjskoj strani za karte i dokumente
  • Sklopivost: Štedi prostor savijanjem kada nije u upotrebi
  • Dimenzije: Visina 31.75 cm (12.5 inča), dužina 58.42 cm (23 inča), širina 31.75 cm (12.5 inča)
  • Kompaktnost: Veliki kapacitet uz očuvanje prostora u prtljažniku
  • Red i urednost: Drži prtljažnik urednim i bez nereda

19,00 KM

Opis

Organizator za automobil je praktično dizajniran sa tri prostrane pregrade koje vam omogućavaju da efikasno rasporedite i organizujete razne predmete u prtljažniku vašeg vozila. Izrađen je od jakog polikanvas materijala koji garantuje dugotrajnost i otpornost na uobičajeno habanje. Dodatna mrežasta džep na vanjskoj strani pruža prostor za skladištenje karata i drugih dokumenata, čime se maksimalno iskorištava dostupan prostor.

 

 

Ovaj organizator je sklopiv, što znači da se lako može saviti kada nije u upotrebi, čime se štedi prostor. Dimenzije organizatora su  visine, 31,75 cm dužine 58,42 cm i 31,75 cm širine, što ga čini dovoljno velikim da u njega stanu čišćenje, hitna oprema i namirnice, ali i dovoljno kompaktnim da ne zauzima previše mjesta. Predstavlja idealno rješenje za održavanje reda u vašem prtljažniku, osiguravajući da vaš prostor ostane uredan i bez nereda.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.