-20%

Prenosiva fotelja na napuhavanje bez pumpe

Predstavljamo vam  Cloud Lounger fotelju na napuhavanje!
Ova fotelja omogućava vam da se opustite na raznim destinacijama, bez potrebe za pumpom ili drugim pomagalima

Jednostavno korišćenje: Otvaranje fotelje je brzo i lako. Dovoljno je da je otvorite, pustite sa par pokreta da vazduh uđe i prilagodite krajeve dok ne dobijete odličan oblik fotelje.

Prenosiva i lagana: Kada se ne koristi, jednostavno je smotate u ruksak i prenosite. Idealan suputnik za plažu, kampovanje, piknike i još mnogo toga.

PAKET UKLJUČUJE:

-Cloud Lounger fotelju na napuhavanje
-Torbu za nošenje

DOSTUPNE BOJE: Roze i plava

 

NAPOMENA: Slike mogu odstupati od izgleda proizvoda u stvarnosti, u okviru uobičajenih trgovačkih tolerancija!

28,00 KM

Opis

Krenuli ste na plažu, ili želite na odmor pored bazena i u prirodu a već razmišljate o udobnom ležaju i mekanoj podlozi koja će prijati vašem tijelu prilikom opuštanja.

Ukoliko još uvijek niste pronašli odgovarajući ležaj i mjesto u kojem možete ugodno da se odmarate, čitate, pijete kafu i da se sunčate,razmotrite Cloud luounger kao opciju.

Možete ga nositi na razne lokacije bez muke.

Planinarenje, skijanje, sunčanje, odmor u prirodi, može biti tu uz vas.

Jako je lagan i za njega vam uopšte ne treba pumpa!

Jednostavnim potezima u samo par koraka napunite Cloud Lounger zrakom i uživajte u udobnosti gdje god bili.

Može se napuhati i ispuhati vrlo brzo, ispuhanog presavijte i spremite u prijenosnu torbicu i nosite ga svuda sa sobom.

Potrebno je pustiti zrak u ovaj dušek, zarolati vrhove,zakopčati i vaš ležaj je tu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.