Prskalice-vodena magla

MISTY MATE prskalice –  tehnologija maglenja za dobro hlađenje vaših vanjskih prostora.

Dostupne u duljinama od 10m, 15m i 20m.

Funkcije: Prskalice  predstavljaju dobru tehnologiju u maglenju, nudeći dvostruku funkcionalnost – osiguravaju ravnomjerno navodnjavanje biljaka te transformiraju vodu u osvježavajuću maglu za hlađenje tijekom vrućih ljetnih dana. Osim što pružaju efikasno hlađenje i navodnjavanje, doprinose smanjenju potrošnje vode i električne energije u usporedbi s tradicionalnim metodama.
Odlične su za korištenje na verandama, sjenicama, bazenima i igralištima.

Prednosti: Pomažu u očuvanju vode jer omogućavaju precizno navodnjavanje. Također, smanjuju potrebu za ručnim zalijevanjem.

Instalacija: Mogu se lako instalirati koristeći sustav prskalica koje se postavljaju na određene visine.

20,00 KM27,00 KM

Opis

Sistem se spaja spojkom koja je u pakovanju, potrebno je samo dovesti crijevo sa vodom.

Namijenjeno za ljetnjikovce, bašte, restoreane. Za sva mjesta gde mozete uživati na miru uz prijatno hlađenje vodene magle.

Pored spuštanja temperature u vašem objektu uređaj je osmišljen tako da suzbije prašinu.

 

Osvježite svoj prostor ovog ljeta!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.