Sklopiva perilica rublja

Uvedite inovaciju u rutinu pranja odjeće s našom portabilnom sklopivom perilicom.

Ovaj uređaj je dizajniran da pruži izvanrednu fleksibilnost, uštedu prostora i efikasnost, idealan za male stanove, putovanja i studente.

Specifikacije:

  • Napajanje: AC 110-220V, 50/60Hz
  • Snaga: 30W
  • Kapacitet: 0.8kg
  • Dimenzije:
    Rasklopljen: 26x27x27cm
    Sklopljen:  11x27x27cm

55,00 KM

Opis

Karakteristike:

Kompaktni i Sklopivi Dizajn: Sa težinom od samo 2 kg i dimenzijama 270x270x260mm (raspakirano) i 270x270x110mm (sklopljeno), naša perilica je izuzetno kompaktna i lako se pohranjuje čak i u malim prostorima.

Jednostavna Upotreba: Samo dodajte vodu, deterdžent i rublje, odaberite željeni program pranja i uključite perilicu – sve je jednostavno i brzo!

Višenamjenska Upotreba: Idealna za kampiranje, putovanja, manje stanove, kamper ili studente, naša sklopiva perilica rublja omogućuje vam da perete rublje u raznim prilikama.

Namjena:

Domaćinstvo: Idealno za pranje manjih količina rublja.

Putovanja: Odličan pratilac na putovanjima za lako pranje odjeće.

Ograničeni Prostori: Odličan izbor za studente ili kao dodatak u kamp prikolicama i brodovima.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.