-17%

Snake Bit produžetak za bušilicu

  • Snake Bit produžetak za bušilicu proširuje doseg do 12 inča čineći one nemoguće poslove mogućima.
  • Snake Bit ima izdržljivo tijelo od 12 inča, savija se u bilo kojem smjeru za ulazak u ona teško dostupna i uska mjesta.
  • Brzo i jednostavno se pričvršćuje na električne bušilice.
  • Savršeno za vodoinstalaterske, automobilske i kućne popravke.
  • Uključuje Snake Bit univerzalni ekstender, čegrtaljka i 6 kružnih odvijača.
  • Materijal: čelik
  • Boja: crna
  • Sadržaj paketa: 1 ručka, 1 bit, 6 glava
  • Proširivač svrdla, višenamjenski.
  • Jednostavan za korištenje/održavanje.

25,00 KM

Opis

Uz pomoć našeg Snake Bit-a, svi Vaši kućni popravci bt iće neusporedivo lakši i jednostavniji.

I ne samo to, ovaj dodatak sa odvijačima oduševit će i sve profesionalne majstore jer mogućnost savijanja Snake Bit-a do 90 stupnjeva prilikom odvijanja ili zavrtanja šarafa, olakšat će posao i više neće gubiti živce na teško pristupnim mjestima za rad.

Naš inovativni, fleksibilni nastavak za bušilicu ima fleksibilnu osovinu dizajniranu da vam pomogne da s lakoćom obavite te teške zadatke.

Slobodno rotirajuća unutarnja produžna osovina omogućuje zatezanje i otpuštanje vijaka koji se nalaze na onim neugodnim, teško dostupnim mjestima.

Savijte ga i okrećite, ovaj nastavak za bušilicu odlićno radi u uskim ili ograničenim prostorima.

Siguran i koristan, fleksibilni nastavak bušilice štiti vašu ruku dok se unutarnja osovina slobodno okreće.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.