Svjetleća deka koja svijetli u mraku

  • Karakteristike:
  • Idealno za djecu i odrasle
  • Svijetli u mraku
  • Pruža lijep ambijent i atmosferu za vas i vašu djecu
  • Veoma topla i plišana

23,00 KM

Opis

Ova predivna, nježna i vrlo ugodna svijetleća deka pružit će maksimalnu udobnost kako djeci tako i odraslima!

Izrađena je od jako mekanog materijala i vrlo je ugodna na dodir.

Posebna karekteristika koja ističe ovu dekicu jeste da ona svijetli u mraku.

Iz tog razloga će se posebno dopasti vašim mališanima.

Sve što trebate uraditi jeste da tokom dana ostavite dekicu na suncu ili na dnevnom svjetlu kako bi ona tokom noći sijala u punom sjaju.

Prirodno se puni sunčevom svjetlošću te će noću biti najbolji svjetleći drugar vašim mališanima.

Zbog svog modernog dizajna deku možete koristiti i tokom dana te ju odlagati u dnevnu sobu gdje može poslužiti i kao dekorativna dekica.

Zbog svojih glatkih i mekanih vlakana ne iritira kožu i ugodna je na dodir pa je tako posebno pogodna za osjetljivu kožu.

Zahvaljujući ovoj čarobnoj dekici koja je najudobnija i najfantastičnija deka otisnuta zvijezdama i mjesecima koji svijetle u mraku, vaš mališan se više neće plašiti mraka i moći će ljepše zaspati.

Deku operite hladnom ili toplom vodom ispod 30 ° C.

Nemojte ju sušiti u sušilici, nemojte koristiti izbjeljivač i nemojte peglati.

Deka će nakon pranja ponovno zasjati bez problema.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.