-24%

Viseća ljuljaška stolica

  • Viseća ljuljaška stolica
  • Pogodno za čitanje knjiga, časopisa ili tableta dok se odmarate i ušuškavate u ugodnoj čahuri – slušate kišu, cvrčke, ptice ili uživate u mirnoj noći promatrajući zvijezde
  • Napravite moderno rekreacijsko područje na otvorenom ili ključnu unutrašnju dekoraciju i aktivnosti na otvorenom između dva stabla u vašem omiljenom sjenovitom travnjaku, sunčanici ili terasi.

45,00 KM

Opis

Viseća stolica za ljuljanje osigurat će vam miran i opuštajući odmor kod kuće i u vrtu.

Stolica se može pričvrstiti na drvo, poseban stalak ili kuku na stropu.

U našoj ponudi pronaći ćete i uže ili kuku za vješanje.

Ljuljačka Brasil Rainbow u živim je bojama koja podsjeća na sunčani Brazil.

Oživite svoj interijer i iskusite koliko će vam udobnosti donijeti novi dodatak!

Stolica je izrađena od čvrste i čvrste tkanine, pa je pogodna za djecu i odrasle.

  • Izrađena od pamučnih i poliesterskih tkanina, periva u mašini, pogodna za sve uzraste
  • Veličina: 130 x 100 cm
  • Materijal: poliester
  • Nosivost: 120kg
  • Boja: plava i crvena
  • Uz ljuljašku dolaze i 2x jastuka (prazna, potrebno je da ih napunite).

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.