-29%

Višenamjenska elastična opruga za vježbanje

  • Više ne morate trošiti vrijeme i novac na skupe teretane i opremu!
  • Ova višenamjenska elastična opruga  za vježbanje idealna je za kućne ili uredske vježbe.
  • Tijelo superjunaka ili filmske zvijezde sada je moguće postići iz vašeg doma pomoću ove elastične trake.
  • Sa samo jednim uređajem za vježbanje moći ćete oblikovati struk, noge, ramena, prsa i ruke!
  • Elastična traka za vježbanje izrađena je od ekološki prihvatljivog prirodnog materijala i pruža vrhunsko meko prianjanje, upijanje znoja i papučice za udobnost.
  • Ova kućna oprema za vježbanje osmišljena je kako bi vam pomogla pri izvođenju vježbi za noge, trbuh, bokove, ruke i ramena.
  • Zamjenjuje osobne trenere.

25,00 KM

Opis

Uz ovu oprugu lako oblikujte svoje tijelo i svoje mišiće.

Uz pomoć ovog uređaja vaše će vježbe i istezanja biti učinkovitiji.

Podignite ručicu do visine trbuha rukama, a zatim ponovite ovu radnju 15-20 puta kao jedan set.

Učinite to svaki put po 5 serija i ojačat ćete mišiće ruke i prsa.

Sjednite s ispruženim nogama, nagnite tijelo unatrag i povlačite traku dok potpuno ne naslonite glavu na pod pa se onda vratite se u sjedeći položaj.

Radite dok vam se tijelo ne zagrije.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.