Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

BH MARKET – market vašeg doma

Market vašeg doma tu je za vas i svaki dio vašeg života. Uz najširu paletu proizvoda na našim prostorima, nudimo vam proizvode iz svih oblasti po veoma povoljnim cijenama.

Na našem web shopu možete pronaći veoma raznoliku ponudu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Ovako raznoliku ponudu pripremili smo za domaćice, majstore, frizere, kuhare itd.

Samim tim smo se potrudili da Vam dodatno uštedimo vrijeme i da na sasvim brz i siguran način pronađete ono što potražujete. Očekuje vas preko 900 različitih proizvoda za različite namjene.

market vašeg doma

Recimo, želite kupiti četku za sušenje kose, epilator, posuđe, aroma difuzer, sredstva za čišćenje doma, piknik stol za dvorište, rasvjetu za vrt itd. Sve to možete pronaći na našem BH Marketu.

Ponuda proizvoda

Sve što treba jeste da pogledate kategorije proizvoda koje ćemo navesti i pronađete ono što vam treba.

Pogledajte ponudu:

Dakle, sve što vam treba na jednom mjestu.

BH market ima za cilj olakšati vašu svakodnevnicu i priuštiti vam kupovinu iz udobnosti vašeg doma!

Šta možete pronaći u ponudi TEHNIKE?

Brz način života, nova i moderna vremena donose nam velike i važne korake u budućnost u kojoj nam dodatno pomaže tehnika koja nam je dostupna.

Velike ideje, moderni izumi i snažni umovi mjenjaju svijet, ali ga i male inovacije čine dodatno zanimljivim.

Iz naše ponude izdvajamo velike ideje, ali i malene inovacije koje naše doba, naše vrijeme i naš svakodnevni život čine dodatno zanimljivim, a sve to nam je neophodno kako bi išli u korak s našim vremenom i ciljevima.

Ukoliko ste zainteresirani za mašine i alate, šta izdvajamo?

Market posebnu pažnju među asortimanom proizvoda pridaje artiklima za majstore. U tom smislu smo napravili kutak za majstore, u kom ćete uživati.

Kompletnu ponudu našeg shopa za svaki dio vašeg života možete pogledati OVDJE.