Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Briga o domaćinstvu

Briga o domaćinstvu nikada ne staje.

Održavanje doma i briga o domaćinstvu je veoma zahtjevan posao koji uključuje brigu svakog momenta kako za porodicu tako i za svaki dio i ugao našeg doma i dvorišta. Ali, iako je ponekad jako teško pored svih životih obaveza održavati dom, morate priznati da to svi radimo s ljubavlju i s pažnjom bez obzira na umor i bez pogovora jer ipak – to je naš dom, naš životni prostor i naša lična oaza mira i sreće. Stoga bismo s vremena na vrijeme trebali posegnuti za olakšicama u vidu malih pomoćnika – kućanskih aparata koji bi nam olakšali određene poslove kako bismo stigli uhvatiti slobodno vrijeme koje možemo provesti isključivo u uživanju s porodicom.

Održavanje doma

Održavanje životnog prostora

Za vas smo pripremili proizvode za čišćenje i održavanje higijene u vašem prostoru te vam na taj način obezbjedili da bez imalo muke pronađete sve što vam treba na jednom mjestu. Također, tu se nalaze i proizvodi koji će vam olakšati rad u kuhinji kao npr. razno posuđe, vakumirke, vakum poklopci, blenderi, noževi, tave, hamburger prese itd.

Osim toga, pripremili smo i poseban asortiman za proizvode za kupatila, spavaće i dnevne sobe od kojih izdvajamo mini klima uređaje, četke, usisivače, dozere sapuna, aroma difuzere itd.

Održavanje dvorišta

Za održavanje dvorišta Vam također nudimo jako povoljne, kvalitetne artikle po izuzetno pristupačnim cijenama. Za vrlo malo novca, dobijate izuzetne prozvode koji će olakšati vaš rad i svakodnevnu brigu o dvorištu.

Iz ponude naših artikala izdvajamo Vam; trimere, makaze, rukavice, dodatke za trimer, mlaznice, makaze za kalemljenje voća, razne modele rasvjete itd.

Također iz raznovrsne ponude izdvajamo i bogat asortiman pomoću kojih možete uživati sa Vašom porodicom. Tu su piknik stolovi, roštilji, gorionici, viseće ležaljke, fotelje na napuhavanje, stolice raznih vrsta, bazeni itd.

održavanje doma

Svakodnevne aktivnosti

Bez obzira na to da li živite u gradu ili na selu, da li je Vaš životni prostor manji ili veći, skučeniji ili prostraniji, čišćenje i održavanje doma nikada nije lak zadatak. Iz trenutne ponude izdvajamo proizvode koji će Vam također olakšati svakodnevne izazove te Vam pomoći pri organizaciji vreena i prostora kao npr. organizere, električne odstranjivače dlačica i grudvica, sklopive kante za smeće, čistače prašine, stalke za četke, višenamjenske silikonske rukavice za čišćenje, super rotirajuće četke, pametne robot usisivače itd., uz koje ćete sasvim jednostavno riješiti problem svakodnevnog i obaveznog čišćenja.

Sa našim proizvodima, briga o domaćinstvu postaje uživancija. Posjetite našu kategoriju proizvoda za dom OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *