Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

Električni kućni aparati: Sve što možda niste znali

Vjerovali ili ne, vaši uređaji mogu više od predviđene namjene. Električni kućni aparati ne moraju biti isključivo samo za jednu namjenu. Zapravo, oni mogu mnogo više od toga. Mogli biste se iznenaditi kada saznate da oni zapravo obavljaju više zadataka. Većina uređaja u vašem domu može obavljati višestruku funkciju. Navodimo nekoliko sitnih detalja.

Omekšajte med

Stari med ima tendenciju kristalizacije. To ga čini gotovo nemogućim za premazivanje i generalno za korištenje. Prije nego što odbacite stari med radi nove boce, pokušajte ga staviti u mikrovalnu pećnicu.

Najprije skinite poklopac s staklenke i stavite staklenku u mikrovalnu. Zagrijte na srednjoj snazi 30 sekundi i promiješajte. Ponovite u intervalima od 30 sekundi, svaki put miješajući, dok med ponovno ne postane mekan i tekući.

POGLEDAJTE 5 kućanskih aparata koje bi svaki dom trebao imati!

Električni kućni aparati

Uklonite vosak fenom

Ako ste prolili vosak po namještaju, ostružite ga što više možete, a da ne oštetite završni sloj, a zatim idite po fen za kosu.

Stavite ručnik preko preostalog voska, zatim ga istopite visokom toplinom iz fena. Ručnik će upiti vosak, ostavljajući vam čistu površinu. Isti trik vrijedi i za tragove bojicama na zidovima.

Dezinficirajte sportsku opremu

Dezinficirajte znojnu sportsku opremu u perilici posuđa. Štitnici za potkoljenice, štitnici za koljena, štitnici za usta i još mnogo toga može se prati u perilici posuđa, na gornjoj rešetki. Samo preskočite ciklus sušenja i obrišite ih ručnikom.

Ubrzajte čišćenje

Osim svakodnevnog trošenja i habanja kutija za ručak, one su također podložne prolijevanju i curenju koje za sobom ostavlja ljepljive, smrdljive mrlje. Umjesto da se sami nosite s otpadom, stavite kutije za ručak u perilicu na hladnu vodu s puno ručnika i izaći će svježe i spremne za školu.

Električni kućni aparati

Zdrobite ga u mlinu

Uštedite sebi muke oko izvlačenja multipraktika kada samo trebate samljeti malu količinu hrane. Umjesto toga, koristite svoj mlic za kafu za preradu oraha, krekera, komadića hljeba ili drugih sastojaka u fini prah.

Usitnite ga u mikseru

Samostojeći mikser nije izvrstan samo za miješanje maslaca. Dodatak s lopaticom ove omiljene kuhinjske namirnice također se može koristiti za rezanje piletine i drugih vrsta mesa.

Kako odabrati prave kućanske aparate – pogledajte OVDJE!

Ukoliko smo vam dali neke zanimljive ideje, možete posjetiti naš web shop i zaviriti u ponudu naših električnih uređaja:


1. Kućni aparati: 5 kućnih aparata koje svaka kuća treba da ima
2. Kuhinjsko posuđe: Kada je potrebno mijenjati?