You are currently viewing Kako osvježiti izgled zidova u par koraka?

Kako osvježiti izgled zidova u par koraka?

Ukoliko želite promjenu i pitate se kako osvježiti izgled zidova praktično i bez dodatne pomoći, imamo par ideja za vas. Kada su zidovi u vašem domu prazni tada imaju veliki potencijal da ih dekorišete na razne načine. Ukoliko odaberete pravi način i pravi stil uređenja, vaš novi izgled zidova uljepšat će kompletan doživljaj unutar vašeg doma.

Police su odlična ideja!

Kada vam je potrebna dodatna dekoracija koja će ujedno biti i od koristi, onda su police idealno osvježenje za vas dom. Na taj način ćete uštediti prostor u vašem domu jer ćete moći sve svoje knjige, rokovnice i malene značajne ukrase moći smjestit upravo na police. Ono što je veoma važno naglasiti jeste da su u trendu police raznih oblika, boja i dimenzija stoga, pustite mašti na volju.

kako osvježiti izgled zidova

Biljke na vašem zidu?

Novi trend koji je sve zastupljeniji u domovima jeste zid ukrašen raznim biljkama. Na ovaj način vaš zid će oživjeti i biti vrlo moderan. Možete birati umjetne biljke radi lakšeg održavanja, čak dodati i one koje imaju umjetne plodove ili ruže.

Zanimljivi predmeti na zidu

Ako imate zanimljivih predmeta koji su neobični i različiti, možete ih iskoristiti kao neobične i moderne zidne dekoracije. Bicikl, razni muzički instrumenti, šeširi, tanjiri, pletene košare itd. Sve to može biti pravo osvježenje za vaš dom.

Popularne 3D tapete i samoljepljive folije

U posljednih nekoliko godina tapete su doživjele pravi vrhunac popularnosti i koriste se sve češće prilikom uređenja doma. U ponudi možete pronaći razne vrste i izglede tapeta kao što su vintage, retro, rustikalne, te one jednolične u omiljenim bojama. Također, možete pronaći izgled drveta, laminata, pločica, kao i mnoge druge dezene koji vam mogu poslužiti na razne načine. Od tapeta možete napraviti slike za zid, možete urediti namještaj od drveta njima i možete promjeniti izgled doma u samo par jednostavnih poteza.

Odabir tapeta i folija iz naše ponude

Posjetite naš web shop OVDJE kako biste pronašli sve drugo što vas zanima.