You are currently viewing Kućni alati koje svaka kuća treba da ima

Kućni alati koje svaka kuća treba da ima

Kada su postali popularni DIY snimci ili Sam svoj majstor – ideje, i kada je ta stvar već postala viralna, prodaja manjih kućnih alata je znatno porasla. Savjeti za održavanje doma manjim kućanskim aparatima su se pokazali kao odlična ideja kako bi se u što većoj mjeri izbjeglo traženje majstora. Odnosno, kako biste mogli uštediti vrijeme i završiti svoje obaveze.

Bez obzira jeste li pravi majstor ili tek počinjete učiti kako sami popraviti sve u svom domu, kvalitetan alat prva je stvar koju morate osigurati. Kako bismo vam pomogli u opremanju vaše male kućne radionice, pripremili smo popis alata koje biste trebali imati.

Kućni alati

Manji i sigurniji električni alati

Kada su u pitanju manji električni alati koje biste trebali imati u svom domu za sitne popravke, prije svega tu mislimo na višenamjenske mini bušilice. Jako su popularne i tražene, iako su slabijeg udarnog momenta i brzo su podložne pražnjenju baterije. Međutim baterija i snaga su u omjeru predviđenih poslova koje bi trebala odrađivati mini bušilica.

Za širi dijapazon preporučujemo ipak udarnu bušilicu na struju ukoliko u svom domu želite neku jaču bušilicu kojom ćete obavljati neke teže poslove.

https://bh-market.ba/kategorija/masine/busilice/

Vrt i okućnica

Za radove u vrtu i okućnici potrebno vam je mnoštvo alata ukoliko želite sve održati čistim i urednim. Za to su vam naravno potrebne prskalice, razne vrste makaza, kvalitetne i udobne rukavice, te naravno, trimeri, kosilice i mnogo drugih stvari.

Ručni alati

Čekić! Kada se radi o ručnim alatima obično je čekić svima prvi na pameti. Međutim, postoji mnogo drugih alata koji su vam potrebni u domu kao što su odvijači, ručne mini pile, kliješta, imbusi, gedore itd. Alate biste trebali birati prema kvaliteti i naravno prema načinu korištenja i prema tome koliko su praktični.

https://bh-market.ba/kategorija/masine/alati/

Set odvijača i sitnice koje život/posao znače!

Kada su odvijači u pitanju, oni su uvijek potrebni, čak i za one najsitnije probleme s kojima se svakodnevno susrećete. Dakle, kvalitetni šrafcigeri odnosno odvijači su stvari u koje biste svakako trebali uložiti novac.

Iako su potrošni materijal koji vrlo brzo može da napukne ako ima lošu ručku, također, kvalitetni odvijači ukoliko ih koristite povremeno samo za kućne potrebe, mogu da budu jako, jako dugi niz godina.

Sve navedene alate kao i razne druge možete pronaći na našem shopu, u kategoriji mašine i alati:

https://bh-market.ba/kategorija/masine/alati/


1. Jeftine bušilice vs. skupe bušilice: Ima li razlike i koja je?
2. 10 najboljih trimera za travu (za koji se odlučiti)