Podrška: 062 597 442

Besplatna dostava za narudžbe preko 100 KM!

Dostava: 1-2 dana, BiH

10 najboljih trimera za travu (za koji se odlučiti)

Dolaskom ljepšeg vremena i bujanjem prirode, vrijeme je da se konačno posvetite svom travnjaku, svom dvorištu. Predivno uređen, uredan travnjak i uredno dvorište su najljepši ukras koji jedan vrt može imati. Ali svakako, briga o tim stvarima zahtijeva i profesionalne alate kojima biste mogli to raditi. Jedan od tih alata jeste i trimer za travu i vi se sada već pitate koji model odabrati.

O čemu je važno da povedete računa kada je odabir trimera za travu u pitanju?

najbolji trimeri za travu

Na što treba paziti pri kupnji trimera za travu?

Trimeri su benzinske ili akumulatorske kosilice koje pomažu prilikom uređenja travnjaka i dvorišta. Postoje dakle različite vrste trimera za različite namjene pa je veoma važno da razmotrite modele prilikom kupovine modela.

Trimer je alat koji vam pomaže da kosite travu na teže dostupnim mjestima, oko grmlja, oko trotorara, manjih objekata, oko drveća i slično tome. Kada je u pitanju površina koja se obrađuje odnosno parcela koja je potrebna da se obradi, tu biste morali pripaziti na modele trimera.

Na manjim mjestima ćete morati obratiti pažnju pri odabiru manjeg ili užeg modela, kako biste mogli odraditi posao kako treba. Kada su pak u pitanju veći modeli za veće parcele, potrebno je da birate snagu koja će izdržati da odradi posao bez problema.

Na tržištu su je dostupan širok asortiman kada se o trimerima radi, a parametri na koje biste trebali obratiti pažnju jesu snaga motora, konstrukcija, dužina ručke i slično.

najbolji trimeri za travu

Koji su parametri trimera važni?

Prilikom odabira idealnih parametara vrlo važno je da odaberete pravu snagu motora jer što je snaga motora veća, to će trimer imati veće i jače okretaje koji će posao činiti lakšim i bržim. Također, važan je i rezni disk te od čega je disk sačinjen, a on može biti metalni ili mehanizam s reznom niti.

Kada se radi o ručki, svaki model bi trebao imati podesivu ručku koja će vam omogućiti podešavanje visine uređaja visini korisnika a to će osigurati veću udobnost rada. Za velike modele uređaja vrijedi voditi računa da trimer ima i dodatnu ručku za držanje, što će rad učiniti ugodnijim. Posebni pojasevi koji su pričvršćeni na trimer također će pridonijeti većoj udobnosti i generalno lakšem korištenju i upravljanju trimerom.

1. Laka pokretljivost3. Lak način upravljanja 5. Kontroliranje gumbima8. Odgovarajuća oštrina noževa
2. Odgovarajuća snaga4. Olakšan način čišćenja 6. Ugodna ručka trimera 9. Prisutna dodatna oprema

10 najboljih trimera koji ćete moći uklopiti u svoj budžet bez problema

  1. ECHO SRM-2305SI – ovo je model za one koji traže mali trimer za serijsku upotrebu a komplet uključuje svu potrebnu zaštitu koja je uvijek spremna pomoći.
  2. Husqvarna 545RX – oštrina ovog trimera primjetna je tokom rada a model se može pohvaliti i mnogim drugim karakteristikama i prednostima, kao što su udobnost i sigurnost prilikom korištenja.
  3. ECHO GT-22GES – visoka razina pouzdanosti, udobnost u upotrebi i potpora omogućuju vam da doživite potpuno zadovoljstvo radom.
  4. Husqvarna 143R-II – dobar trimer za ozbiljne svrhe, a potpora i nož omogućuju vam da računate na kvalitetne rezultate u teškim radnim uvjetima.
  5. Husqvarna 128 R – manji trimer koji se ipak koristi u profesionalne svrhe i prikladan je za upotrebu u raznim uvjetima.
  6. ECHO SRM-2655SI – nije najsnažniji model, ali izuzetno je prikladan i produktivan.
  7. PATRIOT PT 4355 IMPERIAL – pristupačan model koji pruža visokokvalitetnu ugodnost korištenja.
  8. MAKITA EBH341U – alat koji je vrlo popularan kod kupaca, praktičan i posjeduje odličnu snagu.
  9. HUSQVARNA 236R – dimenzijski odgovarajući, ali istodobno prikladan uređaj.
  10. Čekić MTK330 – vrlo lagana kosilica, čija će težina teško biti primjetna tijekom rada, jako je praktičan i lagan za korištenje.
najbolji trimeri za travu

Za koji proizvod kada je u pitanju trimer mi garantiramo?

Kada su u pitanju trimeri koje ćete lako uklopiti u budžet, iz naše ponude izdvajamo trimer koji se pokazao odličnim kod većine zadovoljnih kupaca.

Posjeduje jako dobre performanse rada, i zadovoljit će prosječne potrebe košenja, uredit će vaše dvorište na pristojan način i pružiti će vam osnovne potrebe koje od trimera zahtijevate.

https://bh-market.ba/proizvod/motorni-trimer/

1. Kućni alati koje svaka kuća treba da ima
2. Jeftine bušilice vs. skupe bušilice: Ima li razlike i koja je?