3310 Dual Sim Mobitel

Specifikacije:

Kamera s LED Bljeskalicom: Uhvatite posebne trenutke uz 2MP kameru i dodatnu LED bljeskalicu za fotografije u slabim svjetlosnim uvjetima.

Baterija koja traje: Uživajte u do 22,1 sati razgovora ili 25,3 dana u stanju pripravnosti bez brige o čestom punjenju.

Igra i Aplikacija Snake: Klasična igra Snake unaprijed učitana, za dozu nostalgije i zabave.

Opera Trgovina: Preuzmite omiljene igre i aplikacije preko opera trgovine

Pristupite FM radiju, koristite MicroSD kartice do 32GB i MicroSIM za jednostavno proširenje memorije i funkcionalnosti.

Utor za 2 SIM kartice.

40,00 KM

Opis

Ovaj mobilni telefon je vjerna replika originala!

Ovaj mobilni telefon je prava poslastica za sve ljubitelje tehnologije koji cijene spoj klasičnog dizajna i modernih funkcija.

Dodatne pogodnosti uključuju FM radio za uživanje u vijestima u pokretu, kao i podršku za MicroSD kartice do 32GB, što vam omogućuje da proširite memoriju i pohranite sve svoje omiljene sadržaje.

Nudi kombinaciju klasičnog stila i suvremene tehnologije.

Osvježite svoje iskustvo mobilnog telefoniranja s uređajem koji spaja sjećanje na prošlost i trenutke u sadašnjosti.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Narandžasta

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.