Aroma difuzer 500ml

Ovaj elegantni i funkcionalni uređaj omogućuje vam da uživate u omiljenim mirisima dok istovremeno osvježavate i vlažite zrak u prostoriji.

Glavne značajke:

  • Kapacitet spremnika:500 ml
  • Daljinsko Upravljanje: Prilagodite postavke putem daljinskom upravljača
  • Različiti Načini Rada: Uključujući intermitentno prskanje svakih 30 sekundi
  • LED Svjetla: Izaberite između 7 boja kako biste prilagodili atmosferu ili neka se boje automatski mijenjaju.
  • Vremenski Modovi: Postavite na 1, 3, 6 sati ili kontinuirani rad.
  • Automatsko Isključivanje: Za dodatnu sigurnost, uređaj se automatski isključuje kada voda nestane.

45,00 KM

Opis

Karakteristike:

Dvije Boje za Biranje: Dostupan u dvije prekrasne boje, naš Aroma Diffuser se lako uklapa.

Višenamjenska Upotreba: Osim što difuzira mirise, ovaj uređaj također vlaži zrak, što ga čini odličnim za upotrebu tijekom suhih zimskih mjeseci ili u klimatiziranim prostorijama.

Sigurno i Jednostavno Korištenje: Jednostavno dodajte vodu i nekoliko kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja, odaberite željeni način rada i uživajte u opuštajućem mirisu i vlaženju zraka.

Materijal: Izrađen od materijala poput PP-a i ABS-a

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.