-66%

Avion igračka za djecu i odrasle

Visoka sigurnost: Avion je vrlo lagan, nećete osjetiti teškoće prilikom udara, a ekološki je prihvatljiv i netoksičan.

Interakcija roditelj – dijete: Kako se raznovrsnost igračaka razvija, roditelji počinju sve više pažnje posvećivati ​​podršci igračaka za dječiji rast i sudjelovanje roditelja u igrama.

Lako je započeti igru: nisu potrebne upute, nema poteškoća, igra može da počinje onog momenta kada dobijete svoj paket i sklopite avion.

Vježba: U tijelu bacanja i podizanja aviona može se vježbati tijelo kako bi se postigao i dio cilja vježbe. Takođe je moguće da dvoje ljudi zajedno igraju igru ​​bacanja.

Svijetleći detalji: Svaka “kabina” aviona ima ugrađene lampice koje se mogu uključiti za dodatni užitak tokom leta.

Karakteristike:

Lagana težina
Jednostavan za uzimanje
Vježba tijela

DOSTUPNE BOJE: PLAVA I CRVENA

Napomena:
Molimo imajte na umu da se boje i izgled proizvoda uživo mogu malo razlikovati od slike prikazane na web stranici

12,00 KM

Opis

Naš cilj je olakšati Vama kupovinu i obezbijediti Vas proizvodima koji će Vam olakšati svakodnevnicu.
U ponudi imamo širok spektar artikala, uređaja, alata, mašina, rasvjete i slično. Vaš BH Market.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.

FAQ

Najćešće postavljena pitanja