-20%

Nicer Dicer Quick

  • Sjeckanje namirnica više ne mora da bude noćna mora.
  • Rado ćete pripremati sva ukusna jela sa zdravim namirnicama uz Nicer Dicer Quick sjecko, koji je fantastičan dodatak svakoj kuhinji.
  • Sa 4 razlitiča nastavka možete sjeći sve namirnice, za jela po Vašem izboru.
  • Ovaj sjecko pogodan je za povrće, voće, jaja i druge namirnice.
  • Da biste brzo isjekli željene namirnice, ne morate trošiti novac na skupe mašine za sjeckanje, koje su pri tome komplikovane za korištenje!

20,00 KM

Opis

Nicer Dicer Quick je kuhinjski alat koji objedinjuje funkcije rezača i raznih vrsta sjeckalica.
Idealan je za pripremu bilo kojeg jela.
Precizno reže čvrstim oštricama od nehrđajućeg čelika.
Zaboravite na nered na pultu.
Jednim preciznim omjerom možemo dobiti kockice, kriške, štapiće i čamčiće, npr. od tikvica, rajčica, gljiva ili jaja.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.